στ. Εκδρομές στο νησί (Ξηράς / Θαλάσσιες)

Το D.T. διοργανώνει ποικίλες εκδρομές ξηράς στο νησί της Σαντορίνης, καθώς και θαλάσσιες εκδρομές στα γύρω νησάκια της, - Θηρασία, Ηφαίστειο και τις θερμές πηγές.
Οι εσωτερικές εκδρομές του περιλαμβάνουν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, οινοποιεία, παραδοσιακά και μαγευτικά χωριουδάκια του νησιού, στις ασυνήθιστες παραλίες της με την μαύρη και κόκκινη ηφαιστειακή άμμο της, τα gourmet εστιατόριά της με τις παραδοσιακές, τοπικές, αλλά και ντελικάτες γεύσεις της.
Επιπλέον το D.T. συνεχίζει ασταμάτητα να πειραματίζεται με καινούριες εξορμήσεις και διασκεδαστικές εκδρομές που αποσκοπούν στο να προσφέρει στους πελάτες της μία γκάμα δραστηριοτήτων και επιλογών pου θα εμπλουτίσει τις μέρες των διακοπών τους στο νησί.
Οι περιηγήσεις των πελατών του D.T. στο Ηφαίστειο, την Παλαιά και Νέα Καμένη και τις θερμές πηγές υπήρξαν πάντοτε οι πιο μεγάλες προκλήσεις του νησιού.
Γι΄αυτό  ετοιμαστείτε να διασχίσετε την μοναδική Καλντέρα με όμορφα ιστιοπλοικά
Και να χαρείτε μία ρομαντική και χαλαρωτική βόλτα γύρω από τα ηφαιστειακά νησάκια.
Η ζήτηση για τέτοιες θαλάσσιες εκδρομές ήταν πάντα μεγάλη, το πρακτορείο μας συνεργάζεται γι΄αυτό και το πρακτορείο μας συνεργάζεται με παραδοσιακά “πειρατικά”  καΐκια και ιστιοφόρα που εκτελούν καθημερινά ασταμάτητα δρομολόγια στα γύρω νησάκια της Σαντορίνης, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα διασκεδαστική αλλά και αισθησιακή, καθώς περιλαμβάνουν ζωντανή παραδοσιακή μουσική, αλλά και μουσική τζαζ στα ταξίδια τους, συνοδεύοντας το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στους ταξιδιώτες τους μία μοναδική εμπειρία.
Απ’όλες τις παραπάνω εκδρομές που διοργανώνει το D.T. δεν παραλείπονται οι ξεναγήσεις από έμπειρους ξεναγούς που τις μετατρέπουν σε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και επιμορφωτικές.